Puzzle Attack

Puzzle Attack 4.1

Uitdagende puzzels met een knipoog naar Tetris

VOOR

  • Meer dan 100 levels
  • 3 Moeilijkheidsgraden
  • Retro graphics

TEGEN

  • Weinig opties
  • Menu-knoppen leiden naar webpagina's
  • Geen achtergrondmuziek

Goed
7

Puzzle Attack is een gratis puzzelgame voor Android. De combinatie van Tetris-achtige blokbewegingen en meer dan 100 uitdagingen levert een spelletje op dat je niet snel opzij legt.

Puzzle Attack is gebaseerd op een simpel concept: met je vingers beweeg je horizontale blokken heen en weer om stukken van dezelfde kleur te verbinden. Zet er drie op een rij en ze verdwijnen in het niets, een beetje zoals in Tetris. Je speelt een level uit als alle blokken weg zijn. De uitdaging is echter dat je hier maar een (zeer!) beperkt aantal 'moves' (zetten) voor krijgt.

Het eerste level van Puzzle Attack is misschien een eitje, maar afhankelijk van de gekozen moeilijkheidsgraad en je vordering staar je al snel minutenlang naar het scherm. Gelukkig is het mogelijk om foute moves ongedaan te maken, zodat je altijd een 'tweede' kans krijgt. Verder heeft Puzzle Attack jammer genoeg geen achtergrondmuziek. Een van de weinige opties is het online zetten van je scores via het hoofdmenu: zo schep je op met je puzzeloplossend vermogen.

Hou je van denkspelletjes, dan is Puzzle Attack wat voor jou. Het spel is enigszins sfeerloos, maar biedt je wel ontzettend veel uitdagende puzzels aan.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Puzzle Attack

Download

Puzzle Attack 4.1

Beoordelingen about Puzzle Attack